Mobiletric

Mobiletric

Elektriciteit volgens het boekje

Heeft u (ver)bouwplannen en bent u nog op zoek naar een betrouwbare elektricien? Mobiletric is erkend installateur en heeft maar liefst 28 jaar ervaring.

Er is geen elektriciteitswerk dat zaakvoerder Benny Vermeulen en zijn 20-koppige team niet kunnen realiseren! Dankzij onze ruime expertise bent u zeker dat uw elektriciteit volledig veilig en volgens alle huidige normen geïnstalleerd is.

Ons takenpakket is erg uitgebreid. Zo plaatsen wij onder meer stopcontacten, tekenen wij elektrische schema’s uit en installeren wij gloednieuwe zekeringkasten.

Elektriciteitswerken op maat van uw onderneming

Elke onderneming is uniek en heeft andere behoeften. Wij passen onze elektrische installaties aan uw activiteiten aan. Bij Mobiletric helpen we bedrijven van a tot z: van het elektriciteitsplan t.e.m. de plaatsing. Heeft u een vraag of heeft u advies nodig? Wij staan steeds voor u klaar!

Mobiletric

Onze specialisaties

Algemene elektriciteit voor particulieren en bedrijven is slechts één van onze activiteiten. Ontdek de andere hieronder:

Leef comfortabeler en geruster met onze domoticaoplossingen. Bedien uw elektriciteit via een unit of met uw smartphone alsof het niets is! Zo bespaart u geld én energie.

Klassieke, moderne, koele of warme verlichting? Bij Mobiletric kan alles! Vertrouw op onze kennis, want wij creëren voor elk pand de juiste sfeer, binnen en buiten.

De hernieuwbare energie die u met zonnepanelen kan opwekken, draagt bij aan een schoner milieu. Bovendien verdienen zonnepanelen zichzelf terug en zijn ze erg onderhoudsvriendelijk.

Elke elektrische storing hersteld

Merkt u een (dringende) elektrische storing op? Ons team is 24/24 bereikbaar, zelfs in het weekend en op feestdagen. Wij verhelpen elk probleem in een handomdraai.